Paket

Detta paket fick jag levererat till dörren i förra veckan. Snällaste pappa hade skickat ett rosa tangentbord till min iPad, så klockrent och helt perfekt till skolan! Tack!


Jobbjobbjobb

Dagen började med att jag tog L till sin gymnastics class. Sedan körde vi hem åt lunch, hämtade T från skolan och senare la jag även barnen för att sova middag. Nu på kvällen har jag även suttit barnvakt så det blev en riktig heldag. Ligger just nu i sängen och har precis lagt på luren efter ett samtal med mamma och Kolan. Saknar er!

Bjuder på några bilder ifrån helgens airshow i SF.


Back to business

Nyttig middag, plugg och skypedejt med Josefin!


Busy week

Precis hemkommen från ännu ett roligt danspass och nu är jag full laddad med ny energi! Just nu äter jag lunch och ska snart hoppa in i bilen för att köra till skolan.

Mitt schema för denna vecka är helt galet. Har så mycket roligt på gång att jag tyvärr inte kommer hinna med .

Mån: Inget jobb men träning, möte med banken och skola.
Tis: Jobb 8.30-17.00 träning 1845-1945 och sedan iväg till skolan för att plugga.
Ons: Jobb 8.30-17.00 möte med Envision 19-21 och sedan stanna kvar i skolan för att plugga
Tors: Jobb 8.30-17.00 träning 20-21
Fre: Jobb 8.30-17.00 sedan iväg på party weekend i Clear Lake med YSC! Har även rockmountain climbing med min entreprenurship club denna kväll vilket jag tyvärr inte kommer hinna.
Lör: Clear Lake!
Sön: Clear Lake! Skulle även träffa några vänner i SF denna dag men det hinner jag tyvärr inte.

Ha en bra vecka!


Myhipline

Har köpt kort på roligaste träningsstället. Det är en dansstudio som har galet roliga pass. Det känns som en utgång varje träning eftersom rummet är mörkt med discolampor och musiken ashög. Superamerikanskt och jättekul!


Real american dessert

Sitter med Josefin på en riktigt amerikansk diner och har beställt efterrätt. Notera haloween pyntningen den har varit igång här i the US i veckor...


Dress!

In loooove with my new super pretty dress!!


Weekend

Förra helgen var Josefin hos mig i Berkeley. Helgen blev hur bra och galen som helst med restaurangbesök, nattpromenader, knäppa telefonsamtal, spårade fratpartys... Men det var kul. Jättekul.

Denna helg spenderas hos henne i SF. Igår var vi på studentmiddag och idag har det varit flygshow och shopping. Får se vart kvällen leder.


RSS 2.0